Warning: file_get_contents(http://bigpara.hurriyet.com.tr/borsa/hisse-fiyatlari/hisseler/harf/H-harfi-ile-baslayan-hisseler/AEFES-detay/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/anlikdoviz.co/httpdocs/pages/hisse-detay.php on line 13

Warning: file_get_contents(http://bigpara.hurriyet.com.tr/borsa/hisse-fiyatlari/hisseler/harf/H-harfi-ile-baslayan-hisseler/AEFES-detay/oranlar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/anlikdoviz.co/httpdocs/pages/hisse-detay.php on line 14
Hisse Senedi, Analiz ve Yorumları
anlikdoviz.co Finans Merkezi İndir

+ Detay Göster

Grafiği

+ Göster

Hisse Senedi Yorumları

?>

Pazar Görüşleri

GÖRÜŞÜM :
Boğa Pazarı :
0
Ayı Pazarı :
0

İlginizi Çekebilecek Makaleler

Orta gelir tuzağı bir ülke ekonomisi içerisinde kişi başı milli gelir seviyesinin belirli noktalara ulaşarak ekonominin tam o noktada sıkışıp kalmasıdır. Kısacası bu durumda ülke ekonomisi belirli bir büyüme düzeyine ulaştıktan sonra daha yukarısına çıkamamaktadır. Her ne kadar tanımda kişi başına milli gelir düzeyinin daha ileriye gidememesi orta gelir tuzağındaki düzeyin hangisi olduğu kestirmek kolay değildir. Bu durumda en net bilgilere ulaşmak için Dünya Bankası’nın Dünya Kalkınma Raporunda yer almakta olan gelir düzeylerini baz alabiliriz. Bu raporda söylenenlere göre Türkiye “Orta Üst Gelirli Ekonomiler” sınıfında gözükmektedir. Bu duruma karşılık olarak eğer Türkiye gecelek yıllarda belirli bir büyüme oranı yakalayamaz ise orta gelir tuzağına saplanacaktır. Bu yazımızda Orta Gelir Tuzağı ve Orta Gelir Tuzağından Nasıl Çıkılması gerektiği hakkında detaylı bilgilere ulaşabileceksiniz.

Defter değeri ne demektir, şirketlerin defter değeri nasıl hesaplanır? Defter değeri hakkında merak edilen soruları cevaplandırdık. İşte detaylar..

Ordu

Nevşehir

Ülke içerisinde çalışan ve çalışmayan kesim, istihdamdakiler ve işsizler olarak ikiye ayrılmaktadır. Bu iki terimin arasında kalan önemli bir durum ise eksik istihdamdır. Bu terimin önem derecesi ülkeler için fazlasıyla yüksektir. Eksik istihdam, üretim faktörlerinden bazılarının etkin üretime katılmamasına verilen isimdir. Bu duruma bir örnek vermek gerekirse; haftalık çalışma süresi daha 40 saatten daha az olan kişilerin daha fazla çalışmak istemesi fakat çalışamaması eksik istihdamın en önemli örneklerinden biridir. Bu konu hakkında daha detaylı bilgileri sizlere vermek amacıyla bu yazımızı yayına aldık.

Bugün En çok Yorum Alan Hisseler